MASZ Malinowski Gliwice
Tel. +48 (32) 234-24-47

OFERTA: KRAJALNICA DO CIAST V210

Charakterystyka


Uniwersalna automatyczna krajalnica nożowa ze stołem obrotowym przeznaczona do krojenia wszystkich rodzajów ciast i tortów. Solidna konstrukcja, precyzyjny układ napędu, automatyczny system oczyszczania i podgrzewania ostrza oraz regulowana prędkość pracy głowicy tnącej dają niemal nieograniczone możliwości dostosowania urządzenia do wybranego produktu. W połączeniu z przystępna ceną oraz niedużymi wymiarami krajalnica jest dobrym i ekonomicznym rozwiązaniem zarówno dla małych jak i dużych zakładów cukierniczych.

  • Krojenie porcji ciast w kształtach okrągłych, kwadratowych i trójkątnych.
  • Ciasto okrągłe można podzielić na 2/4/6/8/10/12/14 równych części (łącznie 20 trybów pamięci).
  • Ciasto prostokątne - zakres cięcia 600x400 mm, łącznie 20 różnych trybów pamięci
  • Zamów wizytę handlowca

    ZAKRES KROJENIA:
    Tort/ciasto okrągłe Średnica 15-30 cm
    Tort/ciasto prostokątne (krojenie w kształty prostokątne) 66 cm x 66 cm
    Tort/ciasto prostokątne (krojenie w kształty trójkątne) 60 cm x 40 cm
    DANE TECHNICZNE:
    Wymiary (dł./szer./wys.): 1200 x 1110 x 1470 mm
    Waga 380 kg
    Moc 0,8 kW Zasilanie 220 V

    Przetestuj nasze maszyny

    Chcesz zakupić nową maszynę, jednak obawiasz się, że zakupiona mieszałka będzie rozczarowaniem? Ile razy zdarzyło ci się zakupić towar niewystarczająco dostosowany do twoich warunków oraz oczekiwań? Już dziś umów się na bezpłatny test i sprawdź jak nasze maszyny usprawnią pracę w twojej piekarni. Nie będziemy cię przekonywać, dlaczego warto nam zaufać. Dojdziesz do tego sam. Aby umówić się na bezpłatny test i sprawdzić jak działa miesiarka spiralna, wystarczy skontaktować się z działem handlowym w celu ustalenia odpowiedniego terminu naszego przyjazdu. FILMY POKAZOWE

    Dotyczy:

    • Miesiarek spiralnych z dzieża stałą oraz wyjezdną
    • Krajalnic do chleba
    • Ubijaczek o dużej pojemności

    POBIERZ KATALOG W wersji elektronicznej na swoje urządzenie.